top of page

Cuidem de tu i de la teva ment

La nostra millor eina és la proximitat, l'ètica i la responsabilitat amb tu

20 anys d'experiència al teu costat

S.R.S

"Muy profesionales, lo recomiendo. Lástima no haber sabido de éste centro mucho antes, pero nunca es tarde para seguir juntos de la mano para que mi hijo pueda seguir avanzando. Gracias"

El projecte

"Pragma va néixer l’any 2004 amb la inquietud de crear un espai multidisciplinari inexistent en aquell moment a la població de Molins de Rei. Des d’aleshores, s’han creat nous espais similars però Pragma ha continuat creixent, incorporant professionals i fent formació contínua per adaptar-nos als nous moments i per donar resposta a totes les necessitats dels/les nostres pacients.
L'any 2020 vam renèixer sota el nom d’Institut Pragma però no vam canviar l’esperit de fa 15 anys que ens ha permès treballar al costat de les persones, acompanyant-les en diferents situacions emocionals. Aquest bagatge ens ha dut a tenir contacte amb escoles, CDIAP’s, EAP’s, ortodontistes, osteòpates, fisioterapeutes, centres de dia i molts altres professionals de la població i la comarca amb els quals la col.laboració ha estat imprescindible per als nostres pacients. Continuem a prop vostre en un entorn acollidor i de confiança atenent: Adults, infants i adolescents, parelles i famílies".

¿Qué podem oferir-te?

Psicologia

L'acompanyament psicològic et pot ajudar a comprendre les teves emocions, comportaments i relacions, proporcionant eines per millorar la salut mental i promovent el desenvolupament personal. Ja sigui per millorar relacions, superar obstacles o simplement créixer com a persona, la psicologia és la guia cap al benestar.

Comença avui mateix lel teu camí cap al canvi.

Logopèdia

La logopèdia és la disciplina que estudia i tracta els trastorns de la parla, la comunicació i les habilitats relacionades amb la comunicació. Et pot ajudar a millorar la pronunciació, la comprensió del llenguatge i altres habilitats comunicatives, ja sigui per abordar dificultats de parla, llenguatge o comunicació o per millorar significativament l'expressió i connexió amb els altres. 

Psicopedagogia

La psicopedagogia té l'objectiu d'analitzar, comprendre i intervenir en els processos d'aprenentatge i desenvolupament, especialment en l'àmbit educatiu. 

Ofereix suport per millorar l'aprenentatge, desenvolupar habilitats acadèmiques i promoure el benestar emocional. Ja sigui per superar obstacles educatius, millorar la concentració o gestionar l'ansietat acadèmica, la psicopedagogia és permet un creixement integral de l'infant i adolescent.

Exploració, diagnòstic i informes

Mitjançant aquest enfocament estructurat de l'exploració, el diagnòstic i els informes, aspirem a proporcionar assistència personalitzada i eficient per fomentar un desenvolupament educatiu i personal òptim. La nostra dedicació és garantir que cada individu rebi les eines i el suport necessaris per assolir els seus objectius acadèmics i emocionals.

L'equip

Comptem amb un equip multidisciplinar format per psicòlogues, logopedes i pedagogues que treballen de manera coordinada per oferir una atenció integral i individualitzada. 

El centre

Un espai càlid i acollidor: dues de les qualitats del nostre equip i projecte

IMG_0652.jpg
IMG_0662.jpg
IMG_0666.jpg
IMG_0670.jpg
IMG_0680.jpg
IMG_0677_edited.png
IMG_0653.jpg
IMG_0647_edited.jpg

segueix-nos a @institut_pragma i no et perdir res!

bottom of page