top of page

Psicologia

L'acompanyament psicològic et pot ajudar a comprendre les teves emocions, comportaments i relacions, proporcionant eines per millorar la salut mental i promovent el desenvolupament personal. Ja sigui per millorar relacions, superar obstacles o simplement créixer com a persona, la psicologia és la guia cap al benestar.

Comença avui mateix lel teu camí cap al canvi.

Logopèdia

La logopèdia és la disciplina que estudia i tracta els trastorns de la parla, la comunicació i les habilitats relacionades amb la comunicació. Et pot ajudar a millorar la pronunciació, la comprensió del llenguatge i altres habilitats comunicatives, ja sigui per abordar dificultats de parla, llenguatge o comunicació o per millorar significativament l'expressió i connexió amb els altres. 

Psicopedagogia

La psicopedagogia té l'objectiu d'analitzar, comprendre i intervenir en els processos d'aprenentatge i desenvolupament, especialment en l'àmbit educatiu. 

Ofereix suport per millorar l'aprenentatge, desenvolupar habilitats acadèmiques i promoure el benestar emocional. Ja sigui per superar obstacles educatius, millorar la concentració o gestionar l'ansietat acadèmica, la psicopedagogia és permet un creixement integral de l'infant i adolescent.

Exploració, diagnòstic i informes

Mitjançant aquest enfocament estructurat de l'exploració, el diagnòstic i els informes, aspirem a proporcionar assistència personalitzada i eficient per fomentar un desenvolupament educatiu i personal òptim. La nostra dedicació és garantir que cada individu rebi les eines i el suport necessaris per assolir els seus objectius acadèmics i emocionals.

bottom of page